КАТЕ Интернешънъл е семеен бизнес, който цени традициите и в същото време е с поглед, отправен в бъдещето. От 1998 година професионалният опит, предприемаческият дух и изключителното майсторство са предавани през поколенията, като гаранция, че името на фирмата ще продължава да бъде символ на високо качество, изящни майсторски произведения и бизнес етика.

Като представители на най-големите световни марки, фирмата продължава да развива дейността си в синхрон с очакванията на своите клиенти.

От концепция и дизайн, през производство и логистика, до завършителните щрихи на всеки проект, екипът на KATE International е заслужил доверието на клиентите си чрез отдаденост и изключително лично отношение. Разбирайки дълбочината на всяко индивидуално изискване и стил, те са горди, че предоставят възможност за избор между най-изтънчените текстили, мебели и аксесоари от световни водещи марки.

В КАТЕ International вярват, че личното отношение, вниманието към всеки детайл и истинското качество са ядрото на всеки бизнес.